Gamecardcenter.nl

 • Je ontvangt je bestelling volledig automatisch DIRECT op je scherm EN in je mailbox!
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag!
 • Alle bestellingen worden GRATIS verzonden!
 • Webwinkel met beveiligde internetverbinding!

Keurmerk

SSL certificaat

Waarom Gamecardcenter.nl?

 • - De allervoordeligste.
 • - Geen verzendkosten.
 • - Direct in huis na betaling!
 • - Leveringen 24/7.
 • - Beveiligde betaalomgeving.
 • - Inschrijven niet nodig.
 • - Beveiligde Internetverbinding.
 • - Gekeurde site!

Vertel een vriend

We zouden het te gek vinden als je je vriend(in) over Gamecardcenter.nl vertelt. Geef dan zijn of haar email-adres op en klik op de knop.

Betaal veilig en snel

Betaal veilig en snel

Een onderneming van: Warnaar Trading B.V.

Informatie

GameCardCenter.nl, specialist in gamecards!

Warnaar Trading B.V. - Gamecardcenter.nl is sinds 2009 volledig gespecialiseerd in de digitale levering van diverse Game Cards en Games. Je activatie code verschijnt direct na je betaling op het beeldscherm van je computer of je mobiele telefoon en vervolgens ontvang je binnen enkele seconden ook nog je bestelling via je de Mail.

Waaruit bestaat het assortiment van GameCardCenter.nl?

PSN Cards Nederland en België.
Uit voorraad leverbaar zijn: 20 Euro en 50 Euro PSN Cards.

Playstation Plus Cards Nederland en België.
Uit voorraad leverbaar zijn: Playstation Plus 3 Maanden Cards (Playstation Plus 90 dagen) en Playstation Plus 12 Maanden Cards (Playstation Plus 365 dagen).

Xbox Live Kaarten (Abonnementen EU, Gift Cards EU).
Uit voorraad leverbaar zijn: Xbox Live Gold abonnementen, Xbox Gift Cards en Windows Gift Cards.

Digitale PC Games.
Uit voorraad leverbaar zijn: diverse complete PC Games zoals Call of Duty, The Elder Scrolls Online, FIFA, Rift, de Sims en World of Warcraft.

Volledige Garantie.
Alle bovengenoemde Game Cards en Games zijn volstrekt legaal en je hebt volledige garantie op een goed werkende activatiecode.

Alle betaalmethoden van GameCardCenter.nl

iDeal.
De transactiekosten voor iDeal worden volledig voor rekening genomen door GameGardCenter.nl. Deze betaalmethode is daarom voor onze klanten volledig GRATIS. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je code DIRECT geleverd.

PayPal.
Deze betaalmethode is niet fraudebestendig en daarom is het niet meer mogelijk om met deze betaalmethode te betalen.

Overboeking.
De transactiekosten voor Overboeking worden volledig voor rekening genomen door GameGardCenter.nl. Deze betaalmethode is daarom voor onze klanten volledig GRATIS. 
Het is wel zo, dat je je code niet direct ontvangt maar binnen 2 werkdagen.

Bancontant / Mister Cash.
Een deel van de transactiekosten welke Mister Cash berekent, wordt voor rekening genomen dooor GameCardCenter.nl. Het overige deel van de kosten zie je verschijnen als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je code DIRECT geleverd.

KBC / CBC Betaalknop.
Een deel van de transactiekosten welke deze Belgische Banken berekenen, wordt voor rekening genomen dooor GameCardCenter.nl. Het overige deel van de kosten zie je verschijnen als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je code DIRECT geleverd.

Befius Direct Net.
Een deel van de transactiekosten welke deze Belgische Bank berekent, wordt voor rekening genomen dooor GameCardCenter.nl. Het overige deel van de kosten zie je verschijnen als kleine bijdrage tijdens het betaalproces. Als je betaalt met deze betaalmethode krijg je je code DIRECT geleverd.

Sofort Banking.
Alle Sofort betalingen worden in verband met eventueel misbruik handmatig gecontroleerd en er wordt gewacht tot het volledige bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening; vandaar dat je jouw bestelling niet direct ontvangt maar binnen circa 4 werkdagen

Klantenservice

Contact Pagina.
De klantenservice van GameCardCenter.nl is 24/7 bereikbaar via e-mail. Je kunt ons voor al je vragen, opmerkingen of klachten mailen via de Contact Pagina.

Bereikbaarheid per Telefoon.
GameCardCenter.nl heeft er voor gekozen om haar klanten alleen per e-mail hulp te bieden. In de praktijk werkt dit namelijk veel beter dan per telefoon. Wij hebben via e-mail alle noodzakelijke gegevens bij de hand en kunnen met behulp van die gegevens meteen actief de nodige vragen beantwoorden of een eventuele klachten of storingen verhelpen.

Webshop Keurmerk.

GameCardCenter.nl is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk.

Northon Secured / VeriSign SSL certificaat.

GameCardCenter.nl is in het bezit van het Northon Secured / VeriSign SSL certificaat. Al je vertrouwelijke gegevens worden tijdens het betaalproces versleuteld verzonden via een zogenaamde beveiligde HTTPS-verbinding. Ook is ons bedrijf uitgebreid gescreend en gecertificeerd als een veilig en betrouwbaar legitiem bedrijf.

Samenwerking Consumentenbond en Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

De door GameCardCenter.nl gehanteerde Algemene Leveringsvoorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (NTO).

Klachten

Het is natuurlijk vervelend al je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar: info@gamecardcenter.nl Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging.
Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene Bedrijfsinformatie.

GameCardCenter.nl - Warnaar Trading B.V.
Baars 27
1261PD Blaricum
KvKnr: 71875549 
BTWnr:  NL 8588.83.855.B01