Gamecardcenter.nl

  • Je ontvangt je bestelling volledig automatisch DIRECT op je scherm EN in je mailbox!
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag!
  • Alle bestellingen worden GRATIS verzonden!
  • Webwinkel met beveiligde internetverbinding!

Keurmerk

SSL certificaat

Waarom Gamecardcenter.nl?

  • - De allervoordeligste.
  • - Geen verzendkosten.
  • - Direct in huis na betaling!
  • - Leveringen 24/7.
  • - Beveiligde betaalomgeving.
  • - Inschrijven niet nodig.
  • - Beveiligde Internetverbinding.
  • - Gekeurde site!

Vertel een vriend

We zouden het te gek vinden als je je vriend(in) over Gamecardcenter.nl vertelt. Geef dan zijn of haar email-adres op en klik op de knop.

Betaal veilig en snel

Betaal veilig en snel

Een onderneming van: Warnaar Trading B.V.

Privacy Policy


26 mei 2018

Jouw privacy gegarandeerd!
Jouw privacy is voor jou heel belangrijk. En dat begrijpen wij. Daarom houden wij ons ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze privacywetgeving geldt in de gehele Europese Unie (EU). Dit betekent dat jouw gegevens altijd veilig bij ons zullen zijn en dat wij ervoor zorgdragen dat jouw privacy ook echt jouw privacy blijft.

Welke persoonlijke gegevens we gebruiken en wat we daarmee doen en waarom we ze nodig hebben nodig hebben, lees je hier onder.  

Als je na het lezen van ons privacybeleid nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarom gebruiken wij jouw gegevens en hoelang bewaren wij deze?
Wanneer je bij onze webwinkel een bestelling plaatst, hebben wij je gegevens nodig om je bestelling te bezorgen en je betaling te kunnen verwerken. Deze gegevens hebben wij dus nodig om de overeenkomst uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij je naam, eventueel je nickname, IP-adres en je e-mailadres. Voor de betaling ontvangen wij van jouw bank de noodzakelijke betalingsinformatie om de transactie te kunnen verwerken. Van de belastingdienst moeten wij onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. In geval van de verkoop van een digitale code bewaren wij jouw gegevens voor onbepaalde tijd zodat je je aangekochte code, als dat nodig, (bijvoorbeeld na verlies) altijd bij ons op kunt vragen.

- Statistieken 
Wij houden statistieken bij over hoe klanten onze webwinkel gebruiken, waarbij we ook individuele gegevens zoals bijvoorbeeld je bestelhistorie kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze dienstverlening en de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze webwinkel. Uiteraard zullen wij je privacy ten allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij je gegevens voor eerder genoemde redenen bewaren, laat ons dat dan even weten en we verwijderen je gegevens onmiddellijk uit onze administratie.

- Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bezoekers te meten en statistieken bij te houden. We hebben de ‘data processing agreement’ van Google geaccepteerd en we hebben Google dus geen toestemming gegeven om data uit Google Analytics te gebruiken voor andere Google services. Daarnaast wordt je IP-adres alleen anoniem gebruikt. 

- Cookies
Onze webwinkels maken geen gebruik van cookies.
Google gebruikt voor sommige metingen cookies. Ondanks alles hebben wij geen volledig inzicht wat Google exact met de cookies doet. Wij adviseren je dus voor alle volledigheid ook hun privacyverklaringen te lezen.

Google AdWords - Analytical, retargeting, marketing
https://www.google.com/policies/privacy/

Google Analytics - Analytical, A/B testing 
https://www.google.com/policies/privacy/

Google+ - Social
https://www.google.com/policies/privacy/

- Contactformulier klantenservice
Middels het contactformulier van onze klantenservice kun je allerhande vragen stellen. Wij gebruiken hiervoor je naam en je e-mail adres. Wij bewaren deze informatie zes maanden nadat je vragen door ons zijn beantwoord. 

- Nieuwsbrief
Je wordt tijdens je bestelling automatisch ingeschreven op onze nieuwsbrief. Wij houden je hiermee op de hoogte van relevante nieuwsberichten en informatie over onze producten en diensten. Wil je onze nieuwsbrief niet ontvangen, dan kun je tijdens het bestelproces de automatische inschrijving 'uitvinken'. 
De inschrijving kun je bovendien altijd op ieder moment opzeggen middels de uitschrijflink in onze webwinkel. Iedere nieuwsbrief bevat bovendien een afmeldlink.

- Recensies en reviews
Wanneer je een recensie of een review op onze website plaatst, dan zal na goedkeuring (dit om misbruik te voorkomen) je naam of je nickname en natuurlijk de inhoud van het review of de recensie geplaatst worden. Wil je een recensie of review laten verwijderen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wie heeft er toegang tot jouw gegevens?
Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het gaat dan bijvoorbeeld om bezorgpartners zoals PostNL, distributie / logistieke partners die in sommige gevallen rechtstreeks aan jou producten / diensten leveren, betaalpartners en IT-dienstverleners. 

De partijen die van ons toestemming krijgen tot jouw gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Warnaar Trading B.V. Tenzij zij zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens.

In bepaalde situaties zijn wij wettelijk verplicht onze gegevens te delen met overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld als de politie, justitie of de belastingdienst bij een vermoeden van een mogelijk misdrijf. 

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
- toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
- onze webwinkel is in het bezit van het Comodo SSL certificaat. Dit betekend dat onze webwinkel is voorzien van een beveiligde HTTPS -internetverbinding. Een webwinkel met een SSL certificaat voldoet tevens aan een aantal zeer strenge identiteitseisen. Onze webwinkel is daarom uitbreid gescreend en gecertificeerd als een veilig en betrouwbaar legitiem bedrijf.

Hoe kan ik zien waneer deze privacyverklaring is gewijzigd?
Indien er een wijziging plaats vind aan onze webwinkel is het mogelijk dat het ook nodig is om een wijzing aan te brengen aan deze privacyverklaring. Bovenaan elke privacyverklaring wordt een wijzigingsdatum vermeld. Bij elke nieuwe versie wijzigt deze datum.

Kan ik mijn gegevens laten wijzigen of verwijderen?
Wil je de gegevens die we van je hebben inzien laten wijzigen of verwijderen? Geen probleem. Laat het ons even weten middels het contactformulier van onze klantenservice. Heb je vragen of meer uitleg nodig of wil je precies weten welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen. Mail ons dan vooral.

Heb je vragen of klachten?
Heb je andere vragen, is er iets niet duidelijk of wil je je gegevens uit onze administratie laten verwijderen? Mail ons dan gerust en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Wanneer je van mening bent dat Warnaar Trading niet goed omgaat met jouw privacy dan kun je contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens.

Algemene Bedrijfsinformatie 
Warnaar Trading B.V.
Baars 27
1261PD Blaricum
e-mail: info@gamecardcenter.nl
Kamer van Koophandel nr: 71875549 
BTW nr: NL121121434B01